Wordt geladen...

Certificeringen

Growth Tribe
Growth Hacking

Growth Tribe: "Word een gecertificeerd Growth Hacker en beheers de technische marketing, gedragspsychologie en experimenteervaardigheden die aan de basis liggen van dit baanbrekende vakgebied."

Op dit moment bezig
CXL Insitute
Landingspagina optimalisatie

CXL Insitute: "Leer solide processen voor het analyseren van landingspagina's, het uitvoeren van passend onderzoek en het toepassen van de juiste optimalisatietactiek. Onderwerpen zijn onder andere gebruikerspsychologie, neurowetenschappen, copy, design, informatiehiërarchie en kwantitatief en kwalitatief conversieonderzoek."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt niet
CXL Insitute
User-Centric Marketing

CXL Insitute: "Bereik tevreden klanten en verhoog de verkoop met user-centric marketing. Boost mond-tot-mondreclame. Genereer aanzienlijk meer leads. Leid prospecten sneller door uw verkooptrechter. Verbeter uw conversieratio drastisch."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt niet
Codecademy
Leer PHP
  • PHP variabelen;
  • Functies;
  • Ingebouwde functies;
  • Geordende en associatieve arrays;
  • HTML-formulierbehandeling;
  • Booleaanse datatype, voorwaarden, switch statements, de ternaire operator, vergelijkingsoperatoren en logische operatoren;
  • Loops;
  • Vormvalidatie;
  • Objectgeoriënteerde programmering;
Uitgereikt in augustus 2019 - vervalt niet
Google Digital Academy
Google Ads - Search certificering

Google: "Toon het vermogen aan om de digitale advertentieprestaties te meten en te optimaliseren met behulp van de meetoplossingen van Google. Gecertificeerde gebruikers laten zien dat ze de belangrijkste meetgegevens kunnen begrijpen en dat ze belangrijke inzichten kunnen omzetten in actie om de prestaties van Google Ads te verbeteren en een impact te hebben op hun bedrijf."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt in juli 2021
Google Digital Academy
Google Ads - Display certificering

Google: "Gebruik Google Display om resultaten te leveren die het meeste uit uw displayadvertentie-investering halen. Gecertificeerde gebruikers laten zien dat ze in staat zijn om effectieve displaystrategieën en -campagnes te ontwikkelen waarmee specifieke marketingdoelen worden bereikt."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt in juli 2021
Google Digital Academy
Shopping Ads certificering

Google: "Gebruik en optimaliseer Shopping-advertenties. Gecertificeerde gebruikers kunnen Shopping-campagnes creëren en optimaliseren die bereik en conversies maximaliseren."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt in juli 2021
Google Digital Academy
Google Ads - Video certificering

Google: "Toon de mogelijkheid om resultaten te krijgen via YouTube en Google Video advertenties. Gecertificeerde gebruikers laten zien hoe ze effectieve verhalen kunnen vertellen op YouTube om potentiële klanten te bereiken tijdens het hele kooptraject."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt in juli 2021
Google Digital Academy
Google Ads - Measurement certificering

Google: "Toon het vermogen om digitale advertentieprestaties te meten en te optimaliseren met behulp van de meetoplossingen van Google. Gecertificeerde gebruikers laten zien dat ze de belangrijkste meetgegevens kunnen begrijpen en dat ze belangrijke inzichten kunnen omzetten in actie om de prestaties van Google Ads te verbeteren en een impact te hebben op hun bedrijf."

Uitgereikt in juli 2020 - vervalt in juli 2021
Top