Wordt geladen...

Freelance e-mail marketeer

E-mail marketing gedreven door performante mails, data en intelligente tactieken om uw lijsten te doen groeien.

Onze
Certificaten

logo CXL Institute
logo Google
Freelance e-mail marketeer
logo Unileverlogo Unilever
logo Kärcherlogo Kärcher
logo Mazdalogo Mazda
logo P&Vlogo P&V
logo Startpeoplelogo Startpeople
logo Enecologo Eneco

E-mail marketing Zoals het hoort

E-mail? Vandaag nog?

Ja, absoluut. E-mail heeft een gemiddelde open ratio van 20 à 30%. Vergelijk dat met de 2% lees ratio in het geval van social media en u begrijpt wat de kracht van e-mail marketing is. Meer nog, volgens Litmus heeftt e-mail marketing een ROI van 380%. Krijgt u elke keer €38 terug voor elke geïnvesteerde euro?

E-mail is flexibel

Communiceer één-op-één, wanneer u dat wil en op grote schaal. Toon een product dat iemand net heeft bekeken op uw website. En meet zonder probleem individueel engagement. De mogelijkheden van e-mail zijn omvangrijk.

Onze mails bereiken de inbox

Wij spelen het spel volgens de regels van uw ontvangers en dragen uw reputatie hoog in het vaandel. Hoe? Door opt-ins te verzamelen, verwachtingen duidelijk te maken en e-mails te creëren die voldoen aan de regels van de kunst.

Deel van een groter geheel

E-mail marketing staat niet los van andere inspanningen op het vlak van digitale marketing. Integendeel, als freelance e-mail marketeer plaatsen we e-mail in een bredere content strategie. Bovendien bepalen we vooraf doelstellingen en KPI’s.

Automatisatie is koning

E-mail marketing kan pas zijn volledige kracht ontplooien wanneer we marketing automation in de strategie betrekken. Zo kunt u op een geautomatiseerde manier gepersonaliseerde boodschappen sturen naar specifieke segmenten uit uw database.

Organische groei

Wij kopen geen e-mail lijsten, maar gebruiken SEO, betalende media, in-store inschrijfacties en andere intelligente tactieken om uw database te doen groeien.

Test voor de launch

Vooraleer we op de verzendknop klikken, testen we uw campagne in verschillende e-mail clients en controleren we of er problemen zijn met de bezorgbaarheid.

Getuigenissen

Gerelateerde artikelen

Top