Wordt geladen...

Freelance Google Ads specialist

Creëer impact via advertenties in de betalende resultaten van Google Search, Google Shopping, Display en YouTube.

Onze
Certificaten

logo CXL Institute
logo Google
Freelance Google Ads specialist
logo Unileverlogo Unilever
logo Kärcherlogo Kärcher
logo Mazdalogo Mazda
logo P&Vlogo P&V
logo Startpeoplelogo Startpeople
logo Enecologo Eneco

Vergroot Uw online zichtbaarheid

Val op wanneer mensen zoeken

Google verwerkt meer dan 5 miljard zoekopdrachten per dag, een schat aan mogelijkheden om uw potentiële klanten te bereiken.

Betaal enkel voor relevante klikken

Google Ads (vroeger bekend onder de naam Google Adwords) is het grootste netwerk voor betaalde reclame dat bedrijven in staat stelt PPC- (pay-per-click) campagnes te voeren. Google Ads biedt uitgebreide targetingopties om uw potentiële klanten effectief te bereiken en zij die al bekend zijn met uw merk opnieuw te targeten.

Het recept voor succesvolle Google Ads

Als freelance Google Ads specialist weten we wat het betekent verschillende kanalen binnen Google Ads te schalen om uw doelstellingen te bereiken.

Focus op betekenisvolle data

Wie in de Google Ads-oceaan duikt, geraakt snel bedolven onder de tonnen interessante (maar niet-prioritaire) metrics. Wij begrijpen welke data uw aandacht verdienen.

Effectieve campagnestructuur

Wij creëren een zo eenvoudig mogelijke campagne- en advertentiegroepstructuur. Geen verschillende targetinglagen boven op elkaar. Doel? Snel ontdekken wat werkt voor uw organisatie.

Continue optimalisaties

In Google Ads zijn er zaken die we wekelijks controleren en optimaliseren en andere zaken die slechts een maandelijkse check behoeven. Van één ding bent u zeker: wij volgen uw campagnes en resultaten op de voet en focussen op de essentie.

Consequente rapportering

Geregeld ontvangt u van ons een rapport met aandacht voor de belangrijkste data, een samenvatting van uitgevoerde optimalisaties en aanbevelingen voor de nabije toekomst.

Getuigenissen

Gerelateerde artikelen

Top