Wordt geladen...

Freelance Growth Hacker

Stimuleer groei in elk segment van uw sales funnel.

Onze
Certificaten

logo CXL Institute
logo Google
Freelance Growth Hacker
logo Unileverlogo Unilever
logo Kärcherlogo Kärcher
logo Mazdalogo Mazda
logo P&Vlogo P&V
logo Startpeoplelogo Startpeople
logo Enecologo Eneco

Online marketing Met wetenschappelijke basis

Focus op het geheel

Geen eenzijdige focus op bewustzijn en acquisitie, maar op alle online marketing aspecten die de omzet van uw bedrijf kunnen doen groeien.

Gedreven door experiment

Wij experimenteren met verschillende digitale programma's, campagnes en functionaliteiten teneinde conversie te verhogen, betere klantervaringen te creëren en data te verzamelen. Op basis van de verworven data optimaliseren we de volledige customer journey en laten we uw organisatie bloeien.

Wetenschappelijke methode

We formuleren hypotheses over wat uw klanten wensen, zoeken de snelste en meest efficiënte weg om die hypotheses te testen en ontwerpen experimenten die onze vertrekpunten kunnen weerleggen of bevestigen. Doel? Elke stap iets leren over gebruikte kanalen, tactieken en uw klanten.

Gepassioneerd door online

Doorheen de afgelopen jaren hebben we als freelance growth hacker veel ervaring opgebouwd met talrijke kanalen en technieken: SEO, SEA, adverteren in social, e-mail marketing, marketing automation, display advertising enz. Maar bovenal hebben we een grote wil nieuwe dingen te ontdekken en voortdurend beter te worden.

Analytische mindset

Geen wild giswerk, maar een weloverwogen digitale strategie en aanpak.

Teamwerk

Uw organisatie doen groeien, is geen one-man-show. Als geen ander weten we dat het belangrijk is om samen te werken met mensen binnen en buiten uw team.

Getuigenissen

Gerelateerde artikelen

Top