Wordt geladen...

Freelance Linkedin specialist

LinkedIn advertenties kunnen uw bedrijf helpen een professioneel publiek te bereiken. Dit onderscheidt Linkedin van andere bekende social media als Facebook en Instagram en maakt het tot een uiterst efficiënt advertentieplatform voor B2B organisaties.

Onze
Certificaten

logo CXL Institute
logo Google
Freelance Linkedin specialist
logo Unileverlogo Unilever
logo Kärcherlogo Kärcher
logo Mazdalogo Mazda
logo P&Vlogo P&V
logo Startpeoplelogo Startpeople
logo Enecologo Eneco

Bereik een Professioneel publiek

Linkedin? Iets voor u?

Bent u actief in een B2B omgeving met een gemiddelde klantlevensduurwaarde hoger dan 15k? Zoekt u iemand die professioneel, bureau-, leidinggevend of administratief werk kan verrichten? Of zoekt u mensen die mogelijks geïnteresseerd zijn trainingen voor hoger opgeleiden? Dan is Linkedin hoogstwaarschijnlijk een efficient kanaal om kwalitatieve leads te verzamelen.

Voordelen Linkedin

  • Mensen die actief zijn op Linkedin houden hun profiel doorgaans up to date.
  • Linkedin biedt verschillende interessante B2B targeting opties zoals sector, grootte bedrijf, job titel, vaardigheden, enz.
  • Mensen gebruiken Linkedin voor professionele doeleinden. Speelt u hierop in dan is de kans groot dat iemand converteert.
  • Via Google Ads sluit u het snelst contracten af, via Linkedin sluit u de grootste.

Doelgroep, boodschap & aanbod

Adverteren op Linkedin betekent dat u de juiste doelgroepen moet targeten met de juiste boodschap en het geschikte aanbod. Deze drie aspecten optimaliseren is onze job als freelance Linkedin specialist en zorgt ervoor dat u succesvol bent op Linkedin.

Getuigenissen

Laatste artikelen

Top