Wordt geladen...
Lines
Image
Badge
Shape
Badge
Badge

Freelance SEO-specialist met veel ervaring

Verhoog uw zichtbaarheid in in de gewone zoekresultaten en genereer meer omzet

Onze
Certificaten

logo CXL Institute
logo Google
logo Unileverlogo Unilever
logo Kärcherlogo Kärcher
logo Mazdalogo Mazda
logo P&Vlogo P&V
logo Startpeoplelogo Startpeople
logo Enecologo Eneco

Onze SEO-diensten

Zoekmachine-optimalisatie is erop gericht de zichtbaarheid van uw organisatie in de gewone zoekresultaten de verbeteren en het aantal organische conversies of transacties te doen stijgen. Wij werken in op alle SEO-aspecten die nodig zijn om deze doelstellingen te bereiken.

SEO-strategie

SEO-strategie

We analyseren de huidige zichtbaarheid in de zoekresultaten, kijken wat belangrijke concurrenten doen en werken een plan uit dat zo snel mogelijk resultaten oplevert.

Technische SEO

Technische SEO

We auditen uw website en optimaliseren de site-architectuur, structured data, crawlability en andere technische SEO-aspecten.

SEO Content Marketing

SEO Content Marketing

Content is één van de hoekstenen van zoekmachine-optimalisatie. SEO content marketing heeft twee doelstellingen: goed scoren in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten en links naar de uw website verzamelen.

Link Building

Link Building

Posities in de zoekresultaten worden onder andere bepaald door de autoriteit van uw website. Wij verbeteren die autoriteit door middel van een link building strategie die de regels van zoekmachines respecteert.

SEO die werkt

Elk bedrijf is anders, zo ook een SEO-strategie en -aanpak. Wij weten wat moet gebeuren voor uw organisatie en gaan recht op ons doel af.

  • Geen algemene aanpak voor elk SEO-probleem, maar een SEO-strategie op maat van uw organisatie.
  • Geen ellenlange doorlooptijd, maar een SEO-strategie die gericht is op snel resultaat.
  • U, uw organisatie en uw doelstellingen vormen het vertrekpunt van elke SEO-ingreep.
Lines
Image
Shape

Vragen & antwoorden

Elke SEO-expert is uniek, maar alle SEO-specialisten hebben wel eenzelfde doel: uw organisatie laten groeien. Uiteindelijk moet elke SEO-specialist het aantal leads, telefoons, winkelbezoeken en aankopen doen stijgen.

Net zoals u een boekhouder onder de arm neemt om uw boekhouding te stroomlijnen of een onderhoudsbedrijf om uw kantoor te kuisen, is samenwerken met een freelance SEO-specialist erop gericht om de zichtbaarheid van uw organisatie in de gewone zoekresultaten te verbeteren.

Kortom, een freelance SEO-specialist is iemand die uw onderneming doet groeien door de posities en zichtbaarheid van uw website en content in de organische zoekresultaten te verbeteren, wat op zijn beurt leidt tot meer organische conversies.

Als u eraan denkt om samen te werken met een freelance SEO-consultant, dan heb je al nagedacht over de voor de hand liggende voordelen: meer verkeer naar uw website, meer leads en meer omzet. Hoewel dit de belangrijkste voordelen zijn van zo’n samenwerking, zijn er heel wat andere belangrijke redenen om samen te werken met een freelancer.

Doorgaans brengen freelancers heel wat ervaring aan de tafel. Dat is ook bij ons het geval. Wij hebben ervaring met verschillende lokale, nationale en internationale SEO-projecten. Contacteer ons gerust als u meer wil horen over de concrete SEO-resultaten die we realiseerden voor talrijke bedrijven.

Een freelance SEO-specialist maakt gebruik van diverse SEO-tactieken om de organische zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren:

  • Website-audit en concurrentieanalyse
  • Trefwoordonderzoek
  • Optimalisatie bestaande content
  • Off-page SEO en link building
  • SEO content marketing
  • Lokale SEO
  • Testen en meten

Bovenstaande SEO-tactieken zijn zaken die je sowieso van een freelance SEO-consultant mag verwachten.

Natuurlijk kunt u SEO moeilijk herleiden tot een lijst van 7 tactieken. Elk bedrijf is anders, zo ook elke SEO-strategie.

Een goede freelancer volgt zijn SEO-projecten goed op en test en optimaliseert voortdurend. SEO is een continu proces en vaak moet een initiële strategie bijgestuurd worden op basis van resultaten of ingrepen van zoekmachines of concurrenten. U doet er dus goed aan een SEO-expert onder de arm te nemen die bereid is eigen inspanningen in vraag te stellen en snel te schakelen indien nodig.

Onze SEO-aanpak is gebaseerd op een wetenschappelijk methode: hypotheses formuleren, testen, meten en bijsturen. Dit betekent dat we bereid zijn onze SEO-strategie bij te sturen als initiële aannames fout blijken te zijn. Belangrijkste is dat elke test ons iets leert over uw klanten en ons in staat stelt de volgende actie te verbeteren.

Bovendien focussen we niet enkel op de bovenkant van de funnel maar op de gehele funnel. Het is ons doel groei te realiseren doorheen de volledige customer journey door middel van zoekmachine optimalisatie.

Gerelateerde artikelen

Top